در بیمه آتش سوزی توسط
برای خرید بیمه آتش سوزی چه چیز هایی را باید در نظر گرفت
1 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)

با سلام

دوست عزیز بیمه آتش سوزی در دو بخش صنعتی و غیر صنعتی به بیمه گذاران عرضه می شود.

اما به صورت کلی متراژ محل مورد بیمه،شرایط ساخت بنا مانند سال ساخت و مصالح مورد استفاده،استفاده از وسایل حریق و منطقه ی واقع شده در نرخ تاثیر گذار خواهد بود.

اما توجه نمایید که بیمه آتش سوزی نه تنها برای آتش سوزی ساختمان مورد نظر بلکه برای حوادث دیگر نیز صادر می شود و پوشش های مختلفی نظیر طوفان ، سیل و زلزله،ترکیدگی لوله های آب و.. را نیز در بر میگیرد.

در هنگام خرید توجه نمایید که در صورت نیاز به هر یک از پوشش ها آنها را در فرم پیشنهاد خود ذکر نمایید.

تمامی اطلاعات اعم از متراژ و مصالح و رعایت آیین نامه ها را در فرم با دقت و صحیح بنویسید.

نوع فعالیت ذکر شده در محل را صحیح و بدون دروغ وارد نمایید.(مسکونی ، تجاری و یا اداری)

در صورت نیاز به مشاوره دقیق تر میتوانید سوال خود را مجدد با جزییات مطرح کرده و یا به آدرس تلگرامی مشاوران مراجعه نمایید.