در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (170 امتیاز)
با سلام من خودم کار فرما هستم و سه تا کارگر دارم و خودم هم بیمه رانندگی هستم آیا این مشکلی داره و حالا میگن قراره قطع بشه آیا این حرفها صحت داره در صورتی که قطع بشه باید چطوری بیمه تامین اجتماعی بشوم با تشکر فراوان
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
رانندگان برون شهری هستید یا درون شهری

رانندگان درون شهری ، مختومه می گردند و می توانید بیمه کارفرمای صنفی، مشاغل ازاد یا اختیاری گردید