در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
سلام بیمه رانندگان چه نوع بیمه ایست ؟ چه مواردی را تحت پوشش قرار می دهد ؟
2 پاسخ
توسط
بیمه عدم النفع رانندگان در صورت وقوع حادثه دوره عدم فعالیت خودرو را تحت پوشش قرار می دهد
توسط (56,040 امتیاز)

با سلام ،

طبق اعلام رسمی واحد درآمد سازمان تامین اجتماعی :

بیمه رانندگان

کلیه رانندگان حمل و نقل عمومی درون و برون شهری که نام آنها در فهرست ارسالی از سوی سازمان مرکزی می باشد، می توانند با پرداخت حق بیمه سهم خود در مهلت مقرر قانونی تعیین شده،  از سهم منابع حاصله از هدفمندسازی یارانه ها و سهم دولت برخوردار شونداین سهم توسط دولت و سازمان هدفمندسازی یارانه ها در بودجه سنواتی پیش بینی و به حساب سازمان تأمین اجتماعی واریز می گردد.