باز هستیم
+1 امتیاز
2,322 بازدید
در پرداخت حق بیمه توسط (170 امتیاز)
با سلام.

بنده به تازگی خودم را بیمه تامین اجتماعی نموده ام. طبق قانون بیمه تامین اجتماعی، بیمه شدگان مشاغل آزاد می توانند هر دو سال (24 ماه کامل) در خواست افزایش 10 درصد حق بیمه خود را بدهند و من هم قصد این کار را دارم. فقط یک سوال برایم پیش آمده که

 آیا این ده درصد افزایش اختیاری به آخرین حق بیمه مصوبه سازمان اعمال می شود یا به حق بیمه دو سال پیش که در فرم ثبت نام بیمه به سازمان اعلام نموده ایم؟

مثلا من الان در سال 95 ماهی 146000 حق بیمه مشاغل آزاد می دم. سازمان اعلام می کنه که برای سال 96 ماهی مثلا 160000 تومان (افزایش 10 درصدی) و برای سال 97 هم 175000 تومان (افزایش 10 درصدی) حالا این ده درصد افزایش اختیاری به کدام یک محاسبه می شود؟

حق بیمه اولیه هنگام ثبت نام در سال 95 که 146000 که می شود 160000 ؟؟؟؟؟؟؟

یا به آخرین حق بیمه اعلامی از طرف سازمان که در سال 97 بعد از پر کردن دو سال کامل می توانم با افزایش ده درصدی 175000 تومان آن را به 192500 برسانم؟؟؟؟؟؟؟؟
1 پاسخ
0 امتیاز
توسط (55,180 امتیاز)
ویرایش شده توسط

با سلام

 اگر شما بخواهید بیمه اختیاری شوید باید دو حالت را متصور بود . یا سابقه قبلی شما کمتر از 10 سال است یا بیشتر از 10 سال . اگر سابقه قبلی شما کمتر از 10 سال باشد (تمامی سوابق اعم از اجباری و اختیاری و بیمه بیکاری و ...) شما می توانید بین حداقل حقوق و حداکثر حقوق یک عدد را انتخاب کنید و حق بیمه آن را بپردازید . مثلا امسال حداقل حقوق 930 هزار تومان است و حداکثر حقوق 7 برابر آن. مقداری بین این مبالغ را به نظر خود انتخاب کنید و حق بیمه آن را که برابر با 26 درصد مبلغ فوق می باشد پرداخت کنید . حالا اگر سابقه شما بیش از 10 سال باشد میانگین دستمزد 1 سال آخر شما محاسبه می گردد و 26 درصد آن به عنوان حق بیمه ماهیانه شما محاسبه می گردد . در این حالت شما دیگر حق انتخابی ندارید و این مبلغ با توجه به کارکرد یک سال اخیر شما محاسبه می گردد . این کارکرد می تواند از نوع بیمه اجباری و یا از نوع بیمه خویش فرما و یا ترکیبی از هر دو باشد .

 اگر شما متقاضی استفاده از بیمه حرف و مشاغل آزاد باشید باز هم دو حالت دارد . یا سابقه قبلی شما کمتر از 5 سال است یا بیشتر از 5 سال . اگر سابقه شما کمتر از 5 سال باشد درست مانند حالت بیمه اختیاری با سابقه کمتر از 10 سال می شود و شما می توانید بین حداقل و حداکثر حقوق هر مقداری را که می خواهید انتخاب کنید و با توجه به نوع بیمه حرف و مشاغل انتخابی شما که 12 ، 14 و 18 درصد است یکی از درصدهای فوق را محاسبه کرده و به صورت ماهیانه پرداخت کنید . اما اگر سابقه شما بیش از 5 سال باشد در این حالت باز هم حق انتخاب دارید اما حق انتخابتان محدود است بین میانگین دستمزد 1 سال آخرتان تا میزان حداقل دستمزد . این انتخاب در حالت بیمه اختیاری با سابقه بیش از 10 سال امکانپذیر نیست .

 توجه داشته باشید که موارد فوق برای زمانی است که شما بخواهید حق بیمه تان را خودتان پرداخت کنید و زمانی که حق بیمه شما توسط ارگانی دیگر پرداخت می شود مانند مددجویان تحت پوشش کمیته امداد یا معلولان تحت پوشش سازمان بهزیستی یا رانندگان یا قالیبافان یا کارگران ساختمانی یا مداحان یا ... که کل یا مقداری از حق بیمه توسط دولت پرداخت می شود چنین شرایطی برقرار نیست .

با تشکر


با احترام
برای دریافت مشاوره بیمه اینجا کلیک کنید

مشاوره های مشابه

مشاوره رایگان
0 امتیاز
1 پاسخ 5,048 بازدید
+2 امتیاز
1 پاسخ 8,052 بازدید
سوال شده شهریور 13, 2016 در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط نایینی
+1 امتیاز
1 پاسخ 956 بازدید
سوال شده شهریور 8, 2016 در پرداخت حق بیمه توسط بدون نام
0 امتیاز
1 پاسخ 2,078 بازدید
بیمه بیکاری
تماس با ما
درباره ما
بلاگ
قوانین و شرایط
حریم خصوصی

آدرس:  تهران، چهارراه ولیعصر، کوچه بالاور، برج فناوری دانشگاه امیر کبیر، واحد 102  ​

تلفن: 02192009759 

ایمیل: info@bidbarg.com 


مجوز اینماد - Enamad Trust Certificate

 

مجوز نماد اعتماد الکترونیک

Zarinpal Trust Certificate

پرداخت امن با زرین پال

 

...