در پرداخت حق بیمه توسط
سلام. با۲۶ سال سابقه بیمه شرکتی، از محل کار تعدیل شده ام. حالا که میحواهم درآژانس اتومبیل کارکنم حق بیمه را چگونه،باچه عنوان و چقدر پرداخت کنم تا در صورت طرح مجدد تبصره ۲۴ (محاسبه میانگین ۲۵ سال برای تعیین حقوق بازنشستگی) حقوق بازنشستگی خوب یا حداکثری را داشته باشم؟   با تشکر. روحی
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام چنانچه بخواهید خودتان حق بیمه رو واریز نمایید بر اساس حقوق ودستمزد دوسال آخر مبلغ حق بیمه شما مشخص میشود وبه این صورت که میفرمایید چه مبلغی واریز نمایم تا باحقوق خوب بازنشسته شوم در اختیار شما نمیباشد که شرایط آن در بالا توضیح دادم