در سوابق بیمه توسط
من در سال های قبل {حدود 8 سال پیش} در یک شرکتی به مدت 1.5 سال بیمه تامین اجتماعی بودم  که تا سال 95 توانستم مغازه ای بخرم.آیا امکان دارد که حق بیمه خویش فرما را نیز در این مدت پرداخت نمایم تا جز سوابق بنده محسوب شود؟ در این مدت به صورت شخصی کار میکردم ولیکن به دلیل کم بودن در آمد توان پرداخت حق بیمه را نداشتم.با تشکر از شما
2 پاسخ
توسط (13,980 امتیاز)
با سلام.

با مراجعه به نزدیکترین شعبه تامین اجتماعی به مغازه اولا درخواست تجمیع سوابق بدهید و همچنین درخواست خرید سوابق معوق که بتوانید از این به بعد را ادامه دهید و با پر کردن مدت سابقه بازنشسته شوید.

با مراجعه حضوری مشاورین تامین اجتماعی کاملا راهنماییتان می کنند، همچنین کد تامین اجتماعیتان هم همراهتان باشد و اگر نبود با کارت شناسایی بروید با کد ملیتان می توانند سوابقتان را پیدا کنند.