در بازنشستگی و مستمری توسط (110 امتیاز)
باسلام اینجانب تاسال ۹۳ دارای ۱۸ سال سابقه مشاغل سخت و زیان آور در صندوق آینده ساز بوده و سوابق رادرسال ۹۳به تامین اجتماعی منتقل نموده و مابه التفاوت محاسبه شده توسط تامین اجتماعی راهم به سازمان تامین اجتماعی پرداخت نموده ام و دوسال هم تاسال ۹۵درشرایط شغل سخت وزیان آورکارکردم و حق بیمه به تامین اجتماعی واریزشد.

 آیاحال با بیست سال سابقه سخت وزیان آور میتوانم بازنشست شوم؟

 یا باید ده سال هم درتامین اجتماعی علاوه بر۱۸سال سوابق منتقله کارکنم؟

دوسال خدمت سربازی هم درسابقه تامین اجتماعی منظورمیشود؟
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

اگر 20 سال سابقه پیوسته مشاغل سخت و زیان آور داشته باشید می توانید بازنشست شوید . سوابق سربازی هم محاسبه می شود اما به صورت عادی محاسبه می شود . اگر سابقه مشاغل سخت و زیان آور پیوسته نباشد باید 25 سال داشته باشید .

با تشکر