در سختی کار و مشاغل سخت توسط
با سلام
كميته فني در تير ماه ٩٢ سختي كار را براي اينجانب با عنوان كارشناس فنى تاييد كرده  است
مهر ٩٦ پنجاه ساله مى شوم و مجموع سابقه ( عادى +سخت) به بالاى سى سال مي رسد
قرار بود طبق زمان بندى اقدام كنم

سوال بنده اين است كه با توجه به مصوبه جديد سختي كار بنده  لغو مي شود ؟
1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
سلام

هرکسی می تواند اگر احساس می کند شغل وی سخت و زیان آور هست به ادارات کار رجوع کند. تشخیص موضوع به عهده کمیته های سخت و زیان آور استان مستقر در ادارت تعاون، کار و امور اجتماعی می باشد.

اینکه 110 شغل به عنوان مشاغل سخت شناسایی شده از قبل وجود داشته باشد صحت ندارد. البته این مورد مربوط به مشمولین قانون کار و تامین اجتماعی می باشد (موضوع ماده 76 قانون تامین اجتماعی)