در دیه و بیمه خودرو توسط (120 امتیاز)
بیمه سرنشین برای سال 95 به چه صورتیه و آیا از بیمه حوادث راننده متفاوته؟
3 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام بیمه سرنشین خودرو همان  بیمه حوادث راننده هست

شرایط بیمه حوادث راننده :

۱- حداقل مبلغ اجباري بيمه در هر حادثه، معادل ريالي ديه كامل يك مرد مسلمان در ماه­هاي  حرام است. بيمه‌گذار مي­تواند براي جبران خسارت­هاي بيش از حداقل مزبور بيمه اختياري تحصيل نمايد.

۲- تعهدات بيمه‌گر شامل پرداخت غرامت فوت يا نقص عضو و يا از كارافتادگي دائم اعم از  كلي و جزيي ناشي از حوادث رانندگي خواهد بود.

تبصره ۱: چنانچه زمان وقوع حادثه و فوت هردو در ماه حرام باشد، غرامت بر اساس ديه ماه حرام پرداخت خواهد شد.

تبصره ۲: مبناي محاسبه و پرداخت غرامت نقص عضو و ازكارافتادگي اين بيمه، ضوابط مندرج در آيين نامه شماره ۲۳ مصوب شوراي عالي بيمه است.

۳- پوشش اين بيمه نامه شامل رانندگاني است كه بر اساس نظر مراجع ذيربط، در حادثه  رانندگي مربوط مقصر شناخته شوند. چنانچه راننده از محل بيمه­نامه شخص ثالث غرامت دريافت نمايد، به ميزان غرامت دريافتي از سقف تعهد بيمه‌گر اين بيمه­نامه كسر خواهد شد.

۴- پرداخت غرامت موكول به آن است كه راننده مسبب حادثه،گواهينامه رانندگي متناسب با  وسيله نقليه مقصر حادثه داشته باشد.

۵- حداكثر نرخ حق بيمه سالانه اين پوشش براي انواع وسايل نقليه به شرح زير مي‌باشد:

   سواري: ۳/۰ درهزار          اتوبوس: يك در هزار            باركش: يك در هزار           موتورسيكلت: ۲۵/۰ در هزار

۶-  در صورتي كه در مدت بيمه، خسارتي از محل اين بيمه پرداخت نشود، بيمه‌گر موظف است از سال دوم به بعد هنگام تجديد بيمه‌نامه، طبق جدول زير در حق‌بيمه مربوط تخفيف اعمال نمايد:

جدول تخفيف عدم خسارت

سال

دوم

سوم

چهارم

پنجم

ششم

هفتم

هشتم

نهم و به بعد

درصد تخفيف

۱۰

۱۵

۲۰

۳۰

۴۰

۵۰

۶۰

۷۰

۷- بيمه‌گذاراني كه در مدت اعتبار بيمه‌نامه موجب پرداخت خسارت از محل اين بيمه شوند، هنگام تجديد بيمه‌نامه از تخفيف موضوع بند ۶ محروم و حق‌بيمه سالانه آنها طبق جدول زير افزايش مي‌يابد:

جدول جريمه تعداد خسارت

تعداد خسارت

يكبار

دوبار

سه بار

چهار بار و بيشتر

درصد جريمه

۲۰ درصد

۴۰ درصد

۶۰ درصد

۱۰۰ درصد

۸- اين آيين نامه براي مدت يكسال از تاريخ ابلاغ به صورت آزمايشي اجراء مي‌شود. پس از يكسال بر اساس گزارش عملكرد شركتهاي بيمه، اصلاحات لازم اعمال و به صورت دائمي ابلاغ خواهد شد.