در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
چگونه از معتبر بودن بیمه عمر پاسارگاد مطمئن شویم ؟
4 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)
با سلام ،
کافیست به وب سایت بیمه پاسارگاد به آدرس http://www.pasargadinsurance.ir

رفته در صفحه اصلی سایت ، روی گزینه اطلاعات بیمه نامه شما کلیک نموده ، سپس در صفحه باز شده ، اطلاعات بیمه نامه عمر و تامین آتیه را انتخاب نموده و در صفحه باز شده شماره بیمه نامه خود که با عدد 48 شروع می شود را درون مادر نوشته و در کادر زیرین، کد ملی بیمه گذار را درج نمائید ، تمام اطلاعات بیمه نامه شده ،اقساط وصول شده، معوق ، وام ها و اقساط وام و همچنین سود مشارکت در منافع بیمه نامه شده قابل رویت می باشد.