در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام

مراحل خرید بیمه عمر بیمه پاسارگاد چگونه است ؟
4 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

مراحل خریداری بیمه عمر و سرمایه گذاری بیمه پاسارگاد

کسب اطلاعات مربوط به بیمه نامه عمر و سرمایه گذاری بیمه پاسارگاد

 تماس و مراجعه به یکی از دفاتر نمایندگی ، کارگزاری ، دفتر مرکزی و یا شعب بیمه پاسارگاد در تهران و شهرستانها و یا پر کردن فرم دریافت مشاوره رایگان بیمه به آدرس https://www.bidbarg.com/ و تماس برترین نمایندگان بیمه پاسارگاد با شما

تکمیل فرم پیشنهاد بیمه عمر و سرمایه گذاری بیمه پاسارگاد

انجام چکاپ پزشکی بدون پرداخت هزینه در صورت لزوم حسب تشخیص شرکت بیمه پاسارگاد

پرداخت حق بیمه از طریق یکی از روشهای پرداخت الکترونیکی ( سایت شرکت بیمه پاسارگاد ) ، فیش بانکی حاوی شناسه واریز و ...