در دیه و بیمه خودرو توسط (110 امتیاز)
سلام
با تشکر از مشاوران و سایت خوبتون
من فرمول محاسبه نرخ پوشش مازاد مالی بر 63300000 ریال رو میخواستم اگه کمکم کنید ک برای گروه های مختلف خودرو چطور حق بیمه مازاد مالی بدست می آید؟
1 پاسخ
توسط (1,540 امتیاز)
سلام

طبق ماده 8 قانون مجازات اسلامی مصوب سال 95 حداقل مبلغ بیمه موضوع قانون در بخش خسارت مالی معادل 2/5 % تعهدات بدنی است

یعنی در سال 97 که دیه در ماه حرام 280 میلیون تومان است حداقل مبلغ ریالی برای تعهدات خسارت مالی 7 میلیون تومان است .