در لیست بیمه توسط (180 امتیاز)
سلام.این ماه برای ارسال لیست بیمه با مغایرت نام خانوادگی مواجه شدم که به شعبه نامنویسی مراجعه کردم و مشخص شد که یکی از پرسنل پسوندش رو حذف کرده و بهم گفتن که شما هم پسوند رو حذف کن و لیست رو ارسال کن اما باز همون مشکل رو دارم تو نرم افزار پسوند برداشته شده ولی وقتی بارگذاری میکنم همچنان با پسونده جهت رفع مشکل چه کاری باید انجام بدم؟ممنون از راهنماییتون
2 پاسخ
توسط (180 امتیاز)
مشکلم برطرف شد . جهت اطلاع میگم که ابتدا باید تو لیست اون ماه ریز کارکرد شخص موردنظر حذف و مجدد ثبت بشه تا مشکل از بین بره.
توسط (15,520 امتیاز)
سلام میتوانید به واحد نامنویسی مراجعه کرده وفرم تصیح نام را پرکرده ومجددا نامنویسی نموده بعد لیست تنظیم وارسال گردد