در سختی کار و مشاغل سخت توسط (210 امتیاز)
با عرض سلام

 از اینکه صبورانه جواب سوالات ما را بدون هیچ چشم داشتی میدهید صمیمانه تشکر میکنم.

غرض از مزاحمت من در حال حاضر بازنشسته هستم و الان متوجه شدم که حداقل در شغلی که بازنشسته شدم ده سال آن جزو مشاغل سخت و زیان آور بوده آیا میتوانم دنباله کار را بگیرم وسابقه باز نشستگی خود را به سی و پنج سال ارتقاء دهم.

درصورت مثبت بودن چهار درصد پرداختی به بیمه را باید خودم بدهم یا شرکتی که در آن بازنشسته شدم.

خیلی ممنونم
2 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)
سلام بله می توانید پیگیری نمایید

4 درصد حق بیمه اضافی مر بوط به مشاغل سخت و زیان آور را کارفرما باید پرداخت کند