در سوابق بیمه توسط (210 امتیاز)
با عرض سلام بنده بازنشسته نیروهای مسلح هستم در زمان بازنشستگی به مدت ده سال پرداخت حق بیمه تامین اجتماعی داشتم که در آن زمان قابل انتقال نبود و در حال حاضر آن ده سال سابقه کماکان باز است لطفا بفرمایید.

 آیا میتوانم این ده سال سابقه را به فرزندم انتقال دهم یا مبلغ آن را از تامین اجتماعی پس بگیرم. خیلی ممنونم
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
شما پس از اینکه 20 سال سابقه تو نیروهای مسلح داشتین ، درصورت موافقت نیروهای مسلح امکان انتقال سابقه وجود داشت

متاسفانه قانونی برای انتقال سوابق به غیر وجود ندارد

در صورتی که سوابق نیروهای مسلح شما و تامین اجتماعی به صورت همزمان باشد امکان استرداد وجود خواهد داشت