در بیمه مسوولیت و مهندسی توسط (110 امتیاز)
با سلام
محصول به نام ضد لغزش تولید نموده ایم که باعث میشود افراد در سطوح خیلی صاف ( کاشی و سرامیک و سنگ ) دچار لغزش نشوند .
این مایع بی رنگ بوده و بعد از پاشش بر روی سطح و شستشو بعد از 10 دقیقه ، تا یکسال سطح را ایمن مینماید.
برای بیمه نمودن کارایی و مدت زمان اثر ان نیاز به راهنمایی داریم
با تشکر و سپاس
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست عزیز سلام،وقت بخیر.

به عقیده من،برای اینکه گارانتی بیمه محصول خود را دریافت نمایید،می بایست در وحله اول پیشنهاد تست محصول تان را به صورت کتبی به مدیریت بیمه چند شرکت بیمه معتبر مانند بیمه ایران،پاسارگاد،پارسیان،سامان و یا کارآفرین داده،سپس در صورت موافقت مدیریت هر یک از آن شرکتها،بصورت حضوری جهت تست آن مراجعه و در صورت تقبل نمودن بیمه کردن محصولات تان،با آنها تفاهم نامه منعقد نمایید.