در بیمه آتش سوزی توسط
بنده وقتی مکان مورد نظرم رو بیمه پاسارگاد کردم 1 کارشناس با محبت سریعا بیمه کرد.ولی هنگام خسارت که شد کل نماینده شعبه دارن زیر همه چی میزنن و توهین هم میکنند. چه کسی مسئولیت این رفتار رو به عهده داره؟ ایا توهین به ارباب رجوع و ندادن حقش شرعه؟
5 پاسخ
توسط (109,610 امتیاز)

بهترین پاسخ
فکر کنم سوال ایشون این هست در صورتی که از رفتار واحد پرداخت خسارت ناراضی بودن، کجا می تونن پیگیری کنن.