در دیه و بیمه خودرو توسط
چرا بیمه ایران با توجه به صدور حواله پرداخت و قطعی شدن مبلغ پرداخت خسارت را پرداخت نمیکند
4 پاسخ
توسط (4,460 امتیاز)
سلام
بیمه ایران شرکت دولتی میباشد .بندرت اتفاق میفته بیمه ایران. در بیمه شخص ثالث به دلایل غیرقانونی از پرداخت خسارت دیه مربوط به شخص ثالث امتناع نمایند.
دوحالت در این اتفاق ممکن است .
اولین و محتمل ترین . بیمه ایران به دستور دولت موظف به تسویه خسارتهای بیمه توسعه شده که باعث کمبود نقدینگی گردیده و موجب تاخیر در پرداختهای خسارت گردیده .
دومین حالت . کشف مورد خاصی در روند رسیدگی پرونده شما .مثلا گزارشی از سوی نهادی یا مردمی که نشاندهنده ایراد در رسیدگی باشد معمولا در این حالت مقصر یا زیاندیده را به شکایت از بیمه ایران هدایت میکنند.
با توجه به توضیحات شما مورد اول بسیار محتمل میباشد.

محمد امانی .کارشناس رسمی دادگستر در امور بیمه