در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط (110 امتیاز)
با سلام
من یه سوال خیلی خیلی حیاتی دارم
ممنون میشم پاسخ بدین
من خودم به واسطه محل کارم بیمه تامین اجتماعی هستم و مجرد هم هستم
اما متاسفانه پدر و مادرم به دلیل زندگی در روستا فقط بیمه روستایی دارند
که هیچ جا اعتبار نداره
می خواستم براشون دفترچه بیمه بگیرم
گفتن بیمه درمانی انفرادی نداره
خواستم ببینم آیا من می تونم ایشون رو تحت تکفل خودم بیارم تا دفترچه بیمه بگیرن
چون مخارج پزشکیشون با توجه به سن پدرم 64 و مادرم 56 سال داره بالا میره
ممنون میشم راهنمایی کنید که باید چیکار کنم و اینکه اصلا امکانش وجود داره آیا؟؟
سپاسگذارم
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
با سلام

در صورتی که بیمه روستائیان و عشایر هستند و براشون سوابق بیمه واریز می شه امکان پذیر نیست

ولی درصورتی که فقط دفترچه بیمه دریافت کردند ، و تحت تکفل شما قرار داشته و نیازهای معیشتی توسط شما تامین می گردد با حذف دفترچه های روستایی و تکمیل فرم درخواست در شعبه تامین اجتماعی ، می تونید برای والدین دفترچه بیمه تامین اجتماعی اخذ کنید

نکته مهم در کفالت تامین اجتماعی این هستش که اگر شما قبل از والدین فوت کنید ، والدین در حقوق مستمری که برای همسر و فرزندان شما در نظر گرفته می شود سهیم خواهند بود