در دیه و بیمه خودرو توسط (110 امتیاز)
من ماشينم به علت يخ بودن جاده دچار واژگوني شد و خودم راننده تنها سر نشين ماشين 3 عدد از مهره هاي كمرم شكسته و نميدونم ايا به من ديه تعلق ميگيرد يا خير

 و در مدت پنج روز بعد از حادثه به بيمه مراجعه نكردم و اعلام خسارت ننموده ام در ضمن روال گرفتن نظر پزشك قانوني را نيز بلد نيستم بايد چكار كنم لطفا مرا راهنمايي كنيد
2 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)
بادرود
به راننده مقصر فقط درصورت فوت یا نقص عضو دیه تعلق میگیرد
تشخیص اینکه صدمات شما نقص عضو بشمار میرود یا خیر به عهده مراجع قضایی و پزشکی قانونی است