در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
اینجانب ساکن شهرستان هستم و مدت دو سال از یکی از شعب تامین اجتماعی تهران بیمه ام رد شده. اکنون قراردادم تمام شده و میخواهم خودم بیمه ام را شخصی پرداخت کنم. ایا برای اینکار باید به شعبه تهران مراجعه کرد یا از شهرستان قابل پیگیریست؟
1 پاسخ
توسط (6,770 امتیاز)

ه تحت پوشش هیچ بیمه ای نیستند براساس قانون تامین اجتماعی می توانند از بیمه های خویش فرما و اجباری برخوردار شوند.

 بیمه تامین اجتماعی شــامل گروه های مختلف اجتماعی است که به تدریج تحت پوشش خدمات و حمایتهای خاص آن قرار گرفته و می گیرند. قانون تامین اجتماعی این قابلیت را دارد که افرادی را که مشمول هیچ بیمه ای نیستند، تحت پوشش قرار دهد.

در این چارچوب بیمه بر اساس قانون تامین اجتماعی به دو دسته عمده تقسیم می شود: الف: بیمه اجباری: بیمه اجباری شامل كلیه مشمولین قانون کار و كسانی است كه در قبال دریافت مزد و حقوق در كارگاهها، كارخانه ها و شركتها مشغول به كارند.

ب: بیمه های خویش فرما: بیمه خویش فرما به دو دســته تقســیم می شود: ۱. بیمه اختیاری ۲. بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد در این شــماره مقررات و ضوابط مربوط به بیمه اختیاری مطرح و بررسی می شود.

بیمه اختیاری برای کسانی است که تحت پوشش بیمه خاصی نیستند. متقاضی این نوع بیمه، مستقیما با مراجعه به شعب سازمان تامین اجتماعی خواهان انعقاد قرارداد بیمه اختیاری میشود و موظف است خود حق بیمه را در زمان تعیین شده پرداخت کند. درصورت عدم پرداخت حق بیمه در موعد مقرر قرارداد بیمه او باطل میشــود و متقاضی موظف است در چارچوب ضوابط مجددا درخواســت خود را ارائه کند. البته متقاضی بیمه اختیاری میتواند برای انعقاد بیمه اختیاری با سازمان وکیل بگیرد.

در صورت تمايل ميتوانيد بجاي بيمه خويش فرماي تامين اجتماعي با خريد يك بيمه عمر و سرمايه گزاري مناسب از مزاياي بيشتري نسبت به تامين اجتماعي بهره ببريد.