در بازنشستگی و مستمری توسط (21,780 امتیاز)
در صورت تصویب ماده 97 برنامه ششم توسعه محاسبه حقوق بازنشستگی به چه صورت می شود
2 پاسخ
توسط (21,780 امتیاز)
برخی معتقدند اگر کارفرما دستمزد را افزایش داده لزوما به معنی دستمزد غیرمتعارف کارگر نبوده چه بسا کارفرما در سالهای قبل دستمزد را غیرواقعی و کمتر اعلام نموده و در دو سال آخر دستمزد را واقعی اعلام نموده و اختلاف بخاطر عدم اعلام دستمزد واقعی در سالهای گذشته است.

برخی هم معتقدند امکان محاسبه مستمری مطابق قانون تامین اجتماعی دو سال آخر باعث شده است برخی کارگران به یکباره در دوسال آخر با همکاری کارفرما دستمزد خود را گاها تا چند برابر افزایش داده و از قانون سوء استفاده نموده اند.

با این حال با هر استدلالی به موضوع نگاه کنیم نتیجه این است که در صورت تفاوت چشمگیر در دستمزد دو سال آخر با سایر سالهای بیمه پردازی، سهم دریافتی برخی افراد نسبت به سهم پرداختی حق بیمه آنها نامتعارف و این به نوعی دست بردن به جیب دیگر بیمه شدگان است.

بدیهیست چنانچه کارفرما تخلفی در عدم اعلام دستمزد واقعی مرتکب شده باشد مستوجب پرداخت خسارت بوده و قطعا تصویب ماده 82 علاوه بر برخورد با کارفرمایان متخلف تضمین کننده اعلام دستمزد واقعی در سایر سنوات خصوصا پنج سال آخر بوده و حقوق کارگران در صورت بروز هرگونه حوادث و رخداد احتمالی مبنی بر خروج از محیط کار  غیر از دو سال آخر را تا حدودی تضمین خواهد نمود.