در لیست بیمه توسط (3,600 امتیاز)
سلام. بعنوان کارفرما برای تشکیل پرونده بیمه از کجا باید شروع کنم. برای خودم و کارمندها.  ممنون
3 پاسخ
توسط (12,000 امتیاز)
سلام

اگه شرکت پیمانکاری هستید که باید قراردادتون رو بهمراه نامه معرفی کارفرما به شعبه بیمه محل قرارداد ببرید و کد کارگاهی اخذ کنید

و اگر شرکت با دفتر مرکزی هستید باید با مدارک مورد نیاز مثل اساسنامه و اگهی تاسیس و اخرین تغییرات و .... به شعبه مربوط به محل دفتر درخواست بدید و بعد از بازرسی کد کارگاهی صادر می شود