در دیه و بیمه خودرو توسط (110 امتیاز)
با سلام
من راننده موتور سیکلتم که  دچار حادثه واژگونی شدم و ساق پای چپ من بطور کامل شکسته (درشت نی و نازک نی ) و الان بعد گذشت شش ماه هنوز پام جوش نخورده
البته تو عکس اخیر که یه هفته پیش گرفتم دکتر گفت  در حال جوش خوردنه و ایشاا.. جوش میخوره
و البته تو این شش ماه دچار دوبار حمله عصبی و آمبولی شدم که در بیمارستانم بستری شدم
ممنون میشم بگید که آیا به من دیه تعلق میگیره یا خیر و حدودا چقدر خسارت شامل حال من میشه
با تشکر از شما
1 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)
با درود
دوست عزیز فعلا آیین نامه اجرایی موضوع ماده 3 قانون جدید توسط هیات وزیران تصویب نشده لذا در حال حاضر مطابق ماده 15 آیین نامه 67 صرفا درصورت فوت یا نقص عضو به راننده مقصر دیه پرداخت میشود و تشخیص اینکه صدمات شما نقص عضو بشمار میرود یا خیر به عهده مراجع قضایی و پزشکی قانونی است