در بیمه درمان تکمیلی توسط
آیا بیمه درمان تکمیلی انفرادی را می توان قسطی خرید
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
با سلام و وقت بخیر.

بیمه تکمیلی بصورت خانوادگی شرایط ذیل را دارد:

۱- کلیه افراد زیر ۶۰ سال خانواده که بیمه تکمیلی ندارن باید عضو بشن.

۲-در ابتدای قرارداد تمام اعضا بالای۱۸ سال خانواده،در محل کمک رسان ایران واقع در خیابان ۱۵ گاندی در تهران،یک چکاپ کامل دارن که میانگین برای هر نفر ۵۰۰ هزار تومان هزینه بصورت نقدی دارد.

۳-اگر هر یک از اعضا  بیماری قبل از عضویت داشته باشن،ازتعهد شرکت خارج میشه.

۴- برای زایمان،یک سال دوره انتظار وجود داره،بدین معنی که ۳ ماه پس از عضویت،اعضا میتونن برای بارداری اقدام کرده،پس از پرداخت حق عضویت سال دوم و تمدید آن،میتوانند برای زایمان از طریق شرکت اقدام نمایند.

۴-برای تمدید سال دوم به بعد اعضا فقط پرداخت حق عضویت را خواهند داشت.

۵-سقف تعهدات کمک رسان در پوشش هزینه های بستری تا۱۰۰٪ سقف و حداکثر آن ۷۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان میباشد!!!

در صورت تمایل به دریافت اطلاعات بیشتر میتوانید از طریق تلگرام پیغام بدین تا کلیه شرایط و حق عضویتها را برایتان ارسال نمایم.