در بیمه آتش سوزی توسط
آیا در بیمه آتش سوزی دوره انتظار وجود دارد
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست عزیز سلام وقت بخیر.

اصولا از زمانی که بیمه نامه آتش سوزی،با پر کردن پرسش نامه،واریز حق بیمه، بدون بازدید ویا بهمراه بازدید توسط شرکت های بیمه صادر میشه،دیگه شامل دوره انتظار نخواهد بود.

بدین معنی که پس از صدور بیمه نامه،شرکت بیمه ملزم و متعهد به پرداخت خسارت،حتی فردای صدور بیمه نامه می باشد.

دوره انتظار فقط برای بیمه تکمیلی درمان و اون هم در ابتدای اولین سال شروع قرارداد وجود داره که اگر این قرارداد در سالها بعد و حتی توسط شرکت های متفاوتی،بدون انقطاع ادامه پیدا کنه،برای افرادی که از قبل عضو بودن دیگه دوره انتظار نخواهد داشت و این دوره انتظار شامل افرادی خواهد شد که در قرارداد جدید به قرارداد اضافه خواهند شد.