در بیمه مسافرتی توسط
آیا در بیمه مسافرتی دوره انتظار وجود دارد
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست عزیزم سلام،وقت بخیر.

بیمه قراردادیه که به موجب آن بیمه گر متعهد میشه در قبال پرداخت حق بیمه و طی مراحل و شرایط خاص که برای اون قرارداد تعیین میشه،پوشش های معینی رو به بیمه شده بده.

در بیمه های مسافرتی ،دوره انتظار معنایی نداره.

اگه مسافری با هواپیما یا هر وسیله ای به مسافرت بره و همون روزم فوت کنه و یا مشکلی براش پیش بیاد،شرکت بیمه باید خسارتش رو تمام و کمال بپردازه.

بنابراین جواب سوال شما منفیه و دوره انتظار شامل بیمه مسافرتی نمیشه.