در بازنشستگی و مستمری توسط (110 امتیاز)
۱_اگه یه آدم مجرد  بیمه تامین اجتماعی باشه در صورت فوتش مستمری واسش مقرر میشه ؟ به چه کسی پرداختش میکنند؟
۲_ مادرم ۱ سال از طریق قالیبافی حق بیمه تامین اجتماعی رو پرداخت کرده و الان تو سن بازنشستگیه .  میشه واسش درخواست مستمری کنیم؟
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
1-  در صورتی که تحت تکفلی نداشته باشد خیر مستمری برقرار نمی گردد

2-  منظور اگر 55 سال سن و یک سال سابقه داشته باشد باید مابه التفاوت تا 10 را پرداخت کرده و با یک سوم حقوق بازنشسته شود که چندان به صرفه به نظر نمی رسد