در بیمه بیکاری توسط (130 امتیاز)
با سلام
در نحوه محاسبه مقرری افراد متاهل آمده است که به مقرري افراد متاهل، تا حداكثر (4) نفر از افراد تحت تكفل به ازا هر يك از آنها به ميزان (10%) حداقل دستمزد زمان بیکاری (شروع بیکاری) افزوده خواهد شد.

این حداقل دستمزد چگونه محاسبه می شود؟ آیا حداقل دستمزد ماهانه در سال است که هر سال توسط سازمان تامین اجتماعی تعیین شده و برای سال 95 حدود هشتصد و سی هزار تومان است یا منظور ده درصد دستمزد مقرری بیکاری است؟

 لطفا برای فرد متاهلی که در 3 ماه آخر کار خود ماهانه مبلغ 3 میلیون تومان بیمه رد شده و علاوه بر همسر دو فرزند نیز دارد محاسبه کنید که مقرری بیمه بیکاری در سال 95 ایشان ، چقدر می شود؟
با تشکر
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
حداقل حقوق ، حقوق مصوب شورای عالی کار می باشد( نه تامین اجتماعی ) و در سال 95، 8121660 ریال بوده