در بیمه نیروهای مسلح توسط (110 امتیاز)
پدرم ۸سال کارمند ارتش نیروی هوایی بوده بعد بازخرید شده ۱۲سال پیش فوت شده و خانواده بدون سرپرست میباشد ایا به مادرم حقوق مستمری تعلق میگیرد؟در صورت امکان به کجا مراجعه شود
توسط (100 امتیاز)
سلام

دوستان مطلع میشه ب این سوال جواب بدین...
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام وقتی که کسی در کاری ترک کار کنه وتسویه حساب نماید یعنی اینکه همه مطالبات را گرفته وهیچ طلبی از آن محل کار یا کارفرما ندارد پدر شما وقتی که بازخرید کرده یعنی قطع رابطه انجام گرفته وتسویه حساب نموده لذا به دلیل اینکه بازخرید کرده بازماندگان نمیتوانند از مزایا یا مستمری استفاده نمایند.