در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط (110 امتیاز)
با سلام  وادب وتشکر از حمایت شما عزیز
 بنده معلم هستم و چندین سال است مادرم را که بی سرپرست است را بیمه خودم کردم وهر زمان هزینه پزشکی داشتند از بیمه میگرفتم دیروز 13/10/95 برای گرفتن بخشی از هزینه سونوگرافی وآزمایش مادرم مراجعه نمودم متاسفانه گفتند به مادر چیزی تعلق نمیگیرد مگر خدای نکرده بستری .

آیا قانون جدید این است ؟  من در ماه صدو خرده ای هزینه بیمه میدهم .آیا این انصاف است چیزی نپردازند.
من واقعا  از دستم  کاری بر نمی آمد وقانون را بلد نیستم  .

 دست به دامان شما شدم. لطفا بفرمایید آیا این کارشان قانونی است اگر نیست به کجا شکایت کنم.
خداوند  طول عمر وسلامتی به شما عنایت فرماید.
1 پاسخ
توسط (3,100 امتیاز)

با سلام،چنانچه شما بیمه تامین اجتماعی باشید و مادر از طریق شما دفترچه درمان گرفته باشد با مراجعه به مراکز درمانی هزینه شما صفر و مبلغی اخذ نمی گردد