در بازنشستگی و مستمری توسط
باسلام اگر فرزند مستمری بگیر قبل از 18 سالگی به دلیل بیماری اعصاب و روان به کمیسیون معرفی شود و کمسیون رای صادره را به این شکل داده باشد که پس از بستری اظهار نظر شود و در نهایت پس از چند سال و به دلیل همان بیماری اعصاب و روان و بستری طبق نظریه کمسیون تجدید نظر از کار افتاده شود ولی تاریخ از کار افتادگی را زمان شروع بیماری نزند و زمان حال بزند ایا  فرزند زکورمی تواند زیر پوشش بیاید در ضمن تمامی پزشکان زمان بیماری را قبل از 18 سالگی بیان نموده اند پس مشکل کجاست که از بیمه کردن نامبرده امتنا می کنندبا تشکر ما راهنمایی کنید
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

می توانید اعتراض کنید تا رای به کمیسیون تجدید نظر برود (البته در فاصله 1 ماه از ابلاغ رای بدوی) . برای اینکه ایشان تحت پوشش شما قرار گیرند باید اولا از کارافتادگی شان قبل از 18 سال باشد و دوما در زمان ازکارافتادگی پدر بیمه شده زنده باشد .

با تشکر