در بیمه درمان تکمیلی توسط (160 امتیاز)
هزینه زایمان طبیعی در بیمارستان خصوصی با بیمه تامین اجتماعی و بیمه تکمیلی چقدر هست
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست عزیزم سلام،وقت بخیر.

اولین چیزی که باید ازتون بپرسم اینه که شما در کدام بیمارستان میخواین زایمان کنین؟

آیا بیمتون با این بیمارستان قرارداد داره؟

سقف پرداختی و فرانشیز ی که بیمتون پرداخت میکنه چقدره؟

در اینصورت ،با توجه به طرف قرارداد بودن بیمارستان و تعیین مقدار فرانشیز،شما میتونین متوجه بشین که چقدر از اون هزینه رو باید بعنوان فرانشیز بپردازید.

ایام بکام.