در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط (110 امتیاز)
با سلام. بنده از اردیبهشت 95 بیمه بیکاری دریافت می کنم. در دی 95 باردار شده ام. با توجه به قانون پرداخت 60 روز بیمه در طی یکسال قبل از زایمان آیا می توانم در دو ماه قبل از زایمان با همکاری صاحب شرکتی اقدام به استعفا از بیمه بیکاری کرده و بیمه توسط کارفرما واریز شود و تا از  مرخصی 6 ماهه زایمان استفاده کنم؟

 لطفا در ابتدا با بله و یا خیر پاسخ دهید. با تشکر
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام تاریخ زایمان شما هر تاریخی باشد شما باید از آن تاریخ تا یکسال قبل دو ماه سابقه بیمه پرداخت کرده باشید وچنانچه شما طول این یکسال از بیمه بیکاری انصراف دهید وشصت روز حق بیمه بپردازید میتوانید از مرخصی زایمان استفاده کنید