در پشتیبانی بیدبرگ توسط (170 امتیاز)
سلام چرا جواب بعضی سوالها را نمی دهید صلاح نمی بینید اشتباه هستن یا فکر می کنید دروغ می گوییم یا باید از جای دیگه ای بپرسیم البته به خدا قصد بی احترامی بهتون را نداشتم
1 پاسخ
توسط (329,730 امتیاز)

سلام.

با تشکر از طرح سوال تون در مرجع سوالات بیمه.

اکثر سوالاتی که مطرح می شوند پاسخ داده میشود. ولی برخی سوالات بدون پاسخ می مانند. برخی دلایل عبارتند از:

  • سوال تکراری بوده و با جستجویی در سایت می توان آنرا پیدا کرد
  • سوال در مرحله تایید ادمین یا بررسی مشاور می باشد.
  • نمایندگان و کارشناسان بیمه حاضر در مرجع سوالات جواب درست و کامل سوال را نمی دانند
  • سوال اداری بوده و می بایست حتما با شرکت بیمه ، سازمان تامین اجتماعی و یا بیمه سلامت تماس گرفته شود
  • سوال دارای محاسباتی می باشد که نیاز به سیستم کامپیوتری اداره بیمه می باشد که در اختیار نمایندگان و کارشناسان بیمه حاضر نیست
  • سوال در موقعی مطرح شده که با حجم سوالات به عقب کشیده شده و کارشناسی که  پاسخ را بداند اون سوال رو ندیده
  • سوال درست توضیح داده نشده  و یا اطلاعات بیشتری برای ارائه پاسخ نیاز بوده است

همچنین در صورتی که می خواهید مشاوره در اسرع وقت دریافت کنید، پیشنهاد می کنم از طریق صفحه اصلی سایت بیدبرگ اقدام به درخواست مشاوره تلفنی داشته باشید:

https://www.bidbarg.com/set

شاد و سلامت باشید