در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
با سلام من درحال حاظر در مشاغل سخت مشغول بکارهستم آیا بعد از تکمیل شدن سابقه 20 سال متوالی حقوق 30 روز رو میگیرم واینکه من یک سال سابقه کاردرشغلهای عادی را دارم و خدمت سربازی روهم خریدم آیا این سه سلا ل هم اضافه میشود وحقوق 33روز رامیگیرم
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
باسلام

حقوق پرداختی به شما و سایر بازنشستگان بر مینای سی روز میباشد نه سی و سه روز

سالهای عادی و مدت زمان سربازی فقط در میزان سابقه شما تاثیر دارد نه در مدت زمان دریافت

ضمنا جهت برخورداری از مزایای بیشتر در ایام بازنشستگی توصیه میشود حتما از بیمه های عمر و سرمایه گذاری استفاده کنید