در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
خدمت سربازی شرایط و ضوابط خودش رو داره با در دست داشتن کارت پایان خدمت به شعبه مربوطه مراجعه و با پرداخت مابه التفاوت آن حتی به اقساط از مزایای آتی آن برخوردار شوید

ضمنا توصیه اکید میشود حتما در کلیه مراحل پرداخت بیمه ای در شعبات مختلف حتما فرم جمع آوری سابقه را در شعبه جدید تکمیل کنید تا در ایام بازنشستگی و یا بیکاری به مشکل سابقه دچار نشوید

شایان ذکر است پیشنهاد میشود جهت برخورداری از مزایای بیشتر و جلوگیری از بروز مشکلات مالی در ایام بازنشستگی از بیمه های عمر و سرمایه گذاری هم استفاده کنید