در سوابق بیمه توسط (110 امتیاز)
سلام
یه سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید.

 من میخوام بدونم با هفته ای 44 ساعت کار، در یک سال چند هفته کار میکنیم.
در واقع میخوام تعداد ساعاتی رو که در یک سال کار کردم به دست بیارم. اینکه با هفته ای 44 ساعت توی یک سال چند ساعت کار کردم

ممنون از لطفتون
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

کارکرد مفید در ماه 176 ساعت بوده و با روزهای تعطیل اگر جمع شود 220 ساعت می شود که میتوانید در 12 ماه ضرب کنید.