در دیه و بیمه خودرو توسط (110 امتیاز)
همسر من در یک سانحه رانندگی، خانمی را از ناحیه پا مصدوم کرد. ایشان را، که دچار شکستگی شده بود، به بیمارستان آتیه منتقل کردند. حدود 18 میلیون تومان هزینه های بیمارستان این خانم را من شخصا پرداخت کردم. شوهر مصدوم در بیمارستان در حضور تعدادی شاهد متعهد شد که پس از دریافت دیه هزینه های من را عودت خواهد داد. من هم اخلاقا قول ایشان را پذیرفتم و اقدام به پرداخت هزینه ها کردم. با توجه به بیمه شخص ثالث اینجانب، پس از گذشت یکسال اداره بیمه حواله دیه وی را که بالغ بر 70 میلیون تومان برآورد شده است صادر نمود، که هنوز آن را به دادسرا تحویل نداده ام.

 من از مصدوم درخواست پرداخت هزینه های بیمارستان را کردم که متاسفانه می گوید 10 میلیون تومان آن را پرداخت می کنم.آیا راهی وجود دارد که من بتوانم هزینه های پرداختی خود را به طور کامل دریافت کنم؟
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

در مرحله اول هیج بیمارستانی حق ندارد از مسدومان حوادث رانندگی هزینه ای دریافت کند و حتی بیمارستان های خصوصی نیز تا مرحله ای که  حال ببمار نثبیت بشه وظیفه دارند که مسدوم را رایگان درمان کنند

و خب در رابطه با مشکل شما

شما فقط میتونین با طرح شکایت از ایشون حق خودتون رو باز پس بگیرین

در غیر اینصورت شما نمیتوانید مستقیم از دیه ایشون بدون حکم برداشتی انجام دهید