در بیمه اجباری پرسنل و کارکنان توسط (110 امتیاز)
سلام

من پزشک عمومی مرد هستم . و در آزمایشگاه تشخیص طبی مربوط به خانم ام که پزشک آزمایشگاه است معمولا بعد از ظهر ها کار می کنم و مدت 13 سال است که بیمه شده خانم ام هستم . خانم ام خودش شاغل در سازمان تامین اجتماعی است .

چند روز پیش رئیس شعبه تامین اجتماعی مربوطه تلفن زده که طبق قانون جدید که آمده بنده  نمیتوانم بیمه شده خانم ام باشم و ممکن است در آینده دچار مشکل شوم .

آیا حرف ایشان درست است ؟ یا خواسته اند اذیت کنند ؟

با تشکر فراوان
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام فرقی نمیکند شما برای چه کسی کار میکنید وقتی کارفرمای شما همسرتان میباشد وایشان وفق ماده 36حق بیمه شما رو واریز نماید هیچ گونه مشکلی پیش نمیاد