در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
بعد از چند ماه کار کردن در یک دفتر آیا میشود بابت بیمه نبودن شکایت کرد (حتی با وجود اینکه کارفرما از ابتدا گفته بود بیمه نمیکنم )؟
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

به استناد ماده 11 آئین دادرسی کار ( قواعد آمره ) در صورت توافق طرفین خارج از چهارچوب قوانین کار باطل می باشد و مطابق ماده 148 قانون کار ، کارفرما مکلف به واریز حق بیمه کارگر از بدو شروع به کار می باشد.