در بیمه حوادث توسط (110 امتیاز)
با سلام
بنده سال 1386 دچار سانحه در کارگاه ساختمانی با بیمه کارافرین شده کلیه هزینه های بیمارستان و غرامت 4 تومنی پرداخت شده ولی اکنون به علت مشکلات جسمی باعث شده از ان زمان به طور مثال سوت یک گوش . شکسنگی دو مهره کمر و مشکلات کج شدن ستون فقرات و فشردگی نخاع و لمس شدن یک پا و ضربه مغزی که ظاهرا اثرات زیتدی به غیر از اختلال حافظه باقی نمانده حال سوال این است با شرایط فوق بنده می توانم مجدد درخواست غرامت نقص جسمی داشته باشم یا خیر؟
در صورت امکان این مطلب نیاز به یک وکیل مجرب در این خصوص خواهم داشت ایا شخصی پیشنهاد می گردد؟
ممنون
1 پاسخ
توسط (3,100 امتیاز)

با سلام،اگر شما بیمه تامین اجتماعی باشد و پس از مراجعه به کمیسیون پزشکی مبلغ غرامت دریافت کرده اید امکان دریافت مجددوجود ندارد در غیر اینصورت جهت اطلاع بیشتر تماس حاصل نمایید