در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط
سلام آیا کسی که دارای 20 روز سابقه پرداخت حق بیمه در کارگاهی داشته باشد  و بر اثر رانندگی البته بعد از کارکارگاه دچار حادثه شود و اینک براساس نظریه پزشکی 66 درصد به بالا از کارافتاده کلی شناخته شده میتواند در تءمین اجتماعی نسبت به برقراری حقوق از کارافتادگی ان اقدام کردبه چه صورت؟
1 پاسخ
توسط
اگر حادثه ناشی از کار توسط بازرس اداره کار و تامین اجتماعی تشخیص داده شود از مستمری ازکارافتادگی ناشی از کار برخوردار می شود در غیر این صورت خیر