در خرید بیمه سربازی توسط (120 امتیاز)
آیا زمانی که به سربازی برویم، دولت حق بیمه را پرداخت میکند؟
1 پاسخ
توسط (260 امتیاز)
بر مبنای مقررات حاکم سرباز موظف به پرداخت  هفت‌سی‌ام سهم بیمه خود بوده و بیست‌وسه سی‌ام سهم متعلق به دولت می باشد. احتساب سوابق موردنظر منوط به بیمه‌پردازی در زمان ارائه تقاضا و داشتن ٢ سال سابقه حق ‌بیمه نزد سازمان تامین اجتماعی می باشد.
توسط (120 امتیاز)
من 2 ماه دیگه میخوام برم سربازی و قبل از اون اصلا بیمه نداشتم. آیا من درست متوجه شدم که باید 2 سال بیمه میبودم که الان دولت مکلف به پرداخت بیست و سه سی ام از هزینه بیمه باشه؟
یا آنکه اگر الان هم خودمو بیمه کنم بازم دولت مکلف به پرداخت این حق بیمه خواهد بود؟
توسط (328,530 امتیاز)
سلام شما بعد از سربازی در صورتی که 2 سال سابقه بیمه داشته باشید می توانید برای خرید مدت سربازی به عنوان سابقه اقدام نمایید