در لیست بیمه توسط (110 امتیاز)
سلام. دریافتی بنده از یک شرکت خصوصی، ماهانه حدود دو میلیون تومان است که برای مبلغ یک میلیون و هفتصد هزار تومان فیش حقوقی دریافت میکنم و مابقی در غالب پاداش واریز می شود.

ولی کارفرما در لیست بیمه، حداقل حقوق، یعنی هشتصد هزار تومان را ثبت میکند. الان برای دریافت دستمزد در مرخصی زایمان، همان هشتصد هزار تومان لحاظ میشود؟ آیا میتوانم نسبت به این قضیه طرح شکایت کنم؟
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

شما میتوانید با مراجعه به اداره تعاون ، کار و رفاه اجتماعی محل مربوطه مراجعه نموده و در صورتیکه مدرک معتبر دال بر تفاوت دستمزد واقعی با لیست بیمه دارید نسبت به اصلاح لیست بیمه خود اقدام نمائید.