در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (110 امتیاز)
با سلام.

پدرم سال 61 تا سال 63 به مدت سه سال سابقه کار دریک شرکت خانه سازی داشته است که فقط به مدت 346 روز بیمه رد کرده است که از یک سال 20 روز کم هست. وپدرم در سال 90 فوت کردن الان فهمیدیم که اینقدر بیمه داشته برای بازمانده متوفی رفتیم واسه مستمری اقدام کردیم بعد از کلی دوندگی گفتن 20 روز از سال کم داره ومستمری شامل بازمانده نمیشه..ایا راهی داره جایی شکایت کنیم که حقمون ضایع نشه.شرکت هم زمان جنگ بوده

لطف کنید راهنماییم کنید..با تشکر از شما
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
باسلام با طرح دادخواست در اداره کار و اخذ رای و ارایه به بیمه جهت محاسبه میتوانید نسبت به برقراری بازماندگان اقدام نمایید البته در یک سال قبل فوت نیز باید متوفی 90 روز حداقل سابقه بیمه داشته باشد