در دیه و بیمه خودرو توسط (5,420 امتیاز)
بیمه بدنه اتومبیل، چه شرایطی دارد؟
1 پاسخ
توسط (5,420 امتیاز)
(ماده 3 آئين‌نامه 53 شوراي عالي بيمه مصوب 09/12/1384)

در بیمه بدنه اتومبیل، بیمه‌گذار در مقابل پرداخت مبلغی تحت عنوان حق بیمه، در صورت آسیب دیدن اتومبیل خود به خاطر وقوع خطرات تحت پوشش بیمه‌نامه، مبلغی را به عنوان خسارت دریافت خواهد کرد. اتومبیل‌هایی که قرار است برای آنها بیمه‌نامه بدنه أخذ شود، بایستی قابلیت بیمه شدن داشته باشند و پرداخت خسارت در بيمه‌هاي اتومبيل تابع آئين‌نامه 53 شوراي عالي بيمه مصوب 09/12/1384 و اصل غرامت خواهد بود.

در واقع تمامي مالکان اتومبیل‌ها و یا اشخاصی که در قبال خودرو مسؤولیت دارند و خودرو از سوی مالک به آنها تحویل گردیده است، به علت داشتن نفع بیمه‌ای، می‌توانند بیمه‌نامه بدنه اتومبیل خریداری نمایند.

- خطرات اصلی تحت پوشش بیمه بدنه اتومبیل

1- حادثه.

2- آتش‌سوزی، صائقه، انفجار.

3- سرقت کلی خودرو.

- خطرات تبعی (اضافی) تحت پوشش بیمه بدنه اتومبیل

1- شکست شیشه و پاشیدن مواد اسیدی.

2- سیل، زلزله و آتشفشان.

3- سرقت جزئی و کلی لوازم.

4- نوسانات قیمت روز خودرو.

5- هزینه ایاب و ذهاب (در صورت توقف خودرو خسارت دیده در تعمیرگاه بیش از سه روز).

6-هر نوع توافق ديگر بين بيمه‌گذار و بيمه‌گر...