در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط (100 امتیاز)
با سلام ، احتراما بنده در یک شرکت تولید کلرو مشتقات ان که وابسته به شستا نیز هست در بخش امورمالی انجا مشغول بکار هستم و متاسفانه به بیماری افسردگی نیز مبتلا هستم و الان سه سال هم هست که زیر نظر پزشک متخصص دارو مصرف میکنم و این مرض باعث شده که کارایی مثبت نداشته باشم و این کاهش و حتی عدم کارایی بعلت مرضی ام همواره باعث مشکلاتی بین بنده و مدیران شرکت شده است .

 با این تفاسیر بنده هر کجا هم بروم و کار کنم وضعیت همین خواهد . حال با این وضعیت من میتوان از کار افتادگی بگیرم ؟
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
شرط استفاده از مستمری از کار افتادگی تایید توسط کمیسیون پزشکی در خصوص بیماری میباشد با مراجعه به کمیسیون نسبت به مراحل بعدی باید اقدام نمایید