در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط (120 امتیاز)
سلام
پدر من بازنشسته نیروهای مسلح هستن و خودم هم ازدواج کردم و اینکه از طریق محل کارم بیمه تامین اجتماعی هستم
می خواستم بدون امکان اینکه از بیمه تامین اجتماعی صرفا به عنوان سابقه کار استفاده کنم وجود داره (منظورم اینه که دفترچه بیمه نداشته باشم)؟
ولی از بیمه نیروهای مسلح به عنوان بیمه درمانی استفاده کنم
1 پاسخ
توسط (12,000 امتیاز)
سلام

شما دیگه تحت تکفل پدرتون نیستید و از نظر قانونی شما نمیتونید ازبیمه پدرتون اسنفاده کنید و جرمه و جریمه داره و بهتره از بیمه تامین اجتماعی خودتون استفاده کنید.