در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
واسه یه نفر 2 سال کار کردم. تو این مدت بیمه نبودم. حالا هم حقوق چند ماه اخرم رو هم بهم نداده. اگر به خاطر بیمه نبودنم شکاییت کنم چی میشه؟
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
مطابق با ماده 148 قانون کار ، کارفرما موظف است از ابتدای شروع بکار کارگر نسبت به پرداخت حق بیمه وی اقدام نماید و در صورت عدم پرداخت حق بیمه و عدم پرداخت حقوق ، کارگر می تواند به اداره تعاون ، کار و رفاه اجتماعی مربوطه مراجعه و نسبت به ثبت دادخواست خود اقدام نماید و در صورت اثبات رابطه کارگری و کارفرمائی مطابق با مادتین 2 و 3 قانون کار ، مراجع حل اختلاف نسبت به صدور رای اقدام می نمایند